Wednesday, September 16, 2015

ke perlis ke kita?





apa yang penting??!!kerjasama!!!!

 memula kena submit paperwork ke JPN Kedah untuk mohon lawatan sebab ke luar dari daerah.






next weeknya baru ler lawatan

ni masa berenti kat RNR Gurun
 budak tadika pun ada wat lawatan.




tengok dia happy je kan.


nothing to worry about



gunung jerai





ni bas yang dinaiki.


hot stuff :D








first tempat lawatan ke pusat sains negara









masa ni depa tengah ada pameran kat luar









ni antara display yang ada kat dalam







biar diorang explore sendiri.
gi derma darah jap





buleh pahalan noo derma.
bukan kira duit ja.
darah pun boleh.


































antara yang ada kat pusat sains negara























singgah solat zohor kat masjid terapung kuala perlis











lepas tu lunch



 ada pasemboq, coq udang



laksa




 then melawat kilang belacan









yes belacan



 acuan nk buat belacan






udang dijemur


























 you know thing are seriuos when u need dora as a guide








kat belakang muzium ni ada taman


 siap ada kolam air













tadak apa just nk tunjuk ada air pancut










bermalam di uitm


 keesokan paginya melawat keliling uitm






 tengok macam mana proses penjilidan buku.

















taklimat laluan akademik dan kerjaya di uitm






last sekali pi gua kelam


whoa so majestic much wow very awesome













laluan keluar




then terus balik petang tu





0 comments: