Saturday, July 4, 2009

chit chat on raya eve



disclaimer:admin does not feel responsible for any mishap of this post.real identity are protected for time being,read at ur own discretion.




Lucky gal: ko dah balik raya ke belum?


mustafa mustafa: blum tiket penipu


mustafa mustafa: skrg ade kt jay bee lg


Lucky gal: napa?


Lucky gal: ko kena tipu ke?


mustafa mustafa: har har har.....die lak kena tipu....sesungguhnye menipu di bulan posa berdosa....sy dh selamat smpi di kampung yg dh berubah jd bandar



Lucky gal: huhu.. kg dah jadi bandar?


Lucky gal: kedah dah maju ke?? tak samapi 2010 pun dah maju..


Lucky gal: waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Lucky gal: tapa yg tipu..


mustafa mustafa: sesungguhnye manusia penipu itu ramai di luar sana.trust only urself.


mustafa mustafa: kedah maju dari segi masalah sosial and penyakit masyarakat.



Lucky gal: btol2..


Lucky gal: saya dah sll sgt kena tipu..


Lucky gal: tambh dgn laki..


Lucky gal: cam serik pun ada..


mustafa mustafa: hidup mahazir khalid.........eh dh tukar ek.........


mustafa mustafa: ustad azizan........aaaaaaa.........lelaki menipu anda?


Lucky gal: hehe


mustafa mustafa: ni mesti kes pjm duet pastu tk bayarkn ?


Lucky gal: tak la sampai duit..



Lucky gal: tp psl cinta hahha


Lucky gal: raya anti bg wet raya ke?


mustafa mustafa: tak pun dia ajak mkn pastu anda kena byr?


Lucky gal: tak juga..


mustafa mustafa: owh soal chenta......ini soal hati dan perasaan la ek........cam best.....sy sbgi psiakatris tak bertauliah nk mendengar probs anda....sy bole jadikn study case tuk anak2 murid nti.sudi bercerita?


Lucky gal: hehe



Lucky gal: hmm.. pendek cita.. dia just pretending sayang saya.. sdgkan dalam hati dia ada org lain..


Lucky gal: sabar je la.. penipu besar btol


Lucky gal: dah la saya sayang sgt kat dia..


Lucky gal: plg sedey he was my best friend


Lucky gal: waaa.


mustafa mustafa: sifat lelaki mmg nk lebey....maksimum bole 4...dh ade kancil nk saga baru....pastu avanza.


Lucky gal: fuyo..


Lucky gal: mmg camtu yea..



Lucky gal: sabar je la kaum hawa yea..


mustafa mustafa: dia pretend?anda tahu dia pretend?dia bagitau atau anda assume from deliberate evidence


mustafa mustafa: how far will we go for our love one.........kalo saya di tmpt anda........if i'm in ur shoe......sy akan cantas awek ln.pastikan dia milik sy.


Lucky gal: dia bgtau dia sayang.. tp soal selidik kat kawan2 mmg dia dah lama pun kawan ngan gurl tu..


Lucky gal: dah terlambt nak wat camtu... huhu ptt la dia kata saya tak ada motivasi..


Lucky gal: windu sgt kat dia..


Lucky gal: dia dah mmg suka sgt kat gurl tu.. sampai minta tipsu.. utk kuar date ngan gurl t


Lucky gal: diorg tgh bahgia skrg.. masa tu kl saya cantas pun diorg mmg dah sam2 suka..


mustafa mustafa: owh anda merisik-risik dr kwn dia......1st of all.......his fren is not him.......kita panggei dia lucky boy.kwn lucky boy mane tahu keadaan dia.diorg dengki ke...diorg wat assumption senderi ke.......mulut tempayan bole ditutup mulut org......


Lucky gal: napa saya tak terfikir utk rampas apa yg saya rasa milik saya..


Lucky gal: hmm.. btol juga kan.. mayb dlu dia penah sayang kat saya.. saya yg tak hargai dia..


mustafa mustafa: its never to late for anything....kt malaysia selagi blum akad nikah everything is possible.dh kawen pon ble cerai pas tu ble adjust lagi.


Lucky gal: dia dah cam menyampah je ngan saya..


Lucky gal: saya dah tak ada kekuatan utk suma tu..


Lucky gal: suma jadi sedey ja.. moral pun jatuh..


Lucky gal: psm pun tak siap lg..


Lucky gal: huhu


Lucky gal: tak terlambat ke kl saya nak kejar dia balik?


Lucky gal: nak wat camna?


mustafa mustafa: kata kan le slps anda confront lucky boy....ckp kt dia apa yg kwn2 dia ckp.....baru le mengadjust ngan awek baru......hmmmm.....if only we can turn back time......


mustafa mustafa: owh anda tanya sy ape perlu wat.......mari sy teka apa cara terbaik.....


Lucky gal: apa ye cara terbaik?


mustafa mustafa: academik is academik......ur one great gal if can manage everything all at once....personal is another thing.


mustafa mustafa: akademik anda ada cara sendiri tuk excel....i leave that to you......untuk lucky boy lak.


Lucky gal: ok utk lucky boy camna?


mustafa mustafa: win his heart back......slowly this time.....time will heal everything eventually.......hati lelaki pon lembut gak cam kerak...kena air cair le dia.


mustafa mustafa: but everything has limit in it....dont cross it.....kamu tahu apa yg sy cerita.batas-batas pergaulan.....siti khadijah meminang rasulullah bkn perigi cari timba.


Lucky gal: ok


Lucky gal: saya faham..


Lucky gal: kalo nak win hati dia sy yang kena berubah.. sbb sy byk tak hargai dia..


mustafa mustafa: ape kebende nk wat nk tuk lembutkn hati lucky boy.....dptkn attention dia kembali......use his frens......make them ask bout u at him.


mustafa mustafa: this is experience my dear.


Lucky gal: dia byk tolong sy.. tp sbb sikap emo sy.. dia pun sampai malas nak layan


Lucky gal: hehe cam dah ada link ja.. hee


mustafa mustafa: u learn from mistake.....if u always right and no mistake u be an angle.


Lucky gal: nasib la sy mmg kawan ngan kawan2 dia.. hee


Lucky gal: btol2.. kita bkn angle..


Lucky gal: angel bkn angle..


Lucky gal: nasihat yang berguna.. hehe


Lucky gal: thanks a lot..


mustafa mustafa: this only 1 of approach.........use his pren.....the main thing is get his attention back.....kasi dia lak terfikirkn anda....terbayangkn anda....smpi dia termimpikn anda dlm tidor.


Lucky gal: kalo la ley wat dia jd camtu..


Lucky gal: bestnya..


Lucky gal: ada approach lain ke?


mustafa mustafa: skill tuk smpi dia mimpikn anda dlm tido adalah........solat hajat dan istikharah....gerenti ade respon.kalo anda dpt petanda lucky boy bkn tuk anda apa kata cari happy boy.


Lucky gal: tq... itu lg pentg kan.. tq...


Lucky gal: really a great approach..


Lucky gal: emm


Lucky gal: gtg..


Lucky gal: ada keja ckit..


mustafa mustafa: jumpa awek baru dia.introduce ur self.slow talk.dlm slow talk ckp kt dia bole berambus dr lucky boy life


Lucky gal: ley ka nak wat camtu?


mustafa mustafa: eh ok


Lucky gal: tq sgt2 tau..


mustafa mustafa: nti


mustafa mustafa: sy akn letak dlm blog.identiti akn dirahsiakn


mustafa mustafa: boleh?


Lucky gal: haha


Lucky gal: boley..


Lucky gal: no hal..


Lucky gal: anti sy nak baca..


Lucky gal: haha nti sy cita kat awk k


mustafa mustafa: i mean this conversation we're having.


Lucky gal: bye..


mustafa mustafa: ade la ubah suara sket


Lucky gal: tq tau..


Lucky gal: ok.. boley aja..


Lucky gal: no hal


Lucky gal: buhbye


Photobucket - Video and Image Hosting



DeepaRaya banner - A combination of Deepavali and Hari Raya Aidilfitri celebration

Photobucket - Video and Image Hosting



Kongsi Raya held in Finland.

0 comments: